English
 
Το Μουσείο Συλλογές
Εκθέσεις Σχολεία Δραστηριότητες
Εκδόσεις Φίλοι ΜΚΤ Εργαστήρια Σαββ/κου
Πληροφορίες Νέα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ>Νέα
PrintEmailBack
ΑNGELO PLESSAS - ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: The Cycladic Approach
ΑNGELO PLESSAS - ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: The Cycladic Approach
4 συνεδρίες Ηχητικού Διαλογισμού

17, 24, 31 Ιανουαρίου & 7 Φεβρουαρίου 2013
Πέμπτη, 18:30* – 20:30
Μέγαρο Σταθάτου, Ηροδότου 1 & Βασ. Σοφίας
Ομάδα 18 ατόμων


* προσέλευση: 18:15 | Η συνεδρία θα ξεκινήσει στις 18.30

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σε συνεργασία με την αίθουσα τέχνης Ρεβέκκα Καμχή, διοργανώνει τέσσερις αυτοτελείς συνεδρίες ηχητικού διαλογισμού και yoga.
O καλλιτέχνης Άγγελος Πλέσσας,  στο πλαίσιο της τελευταίας δραστηριότητας του Ιδρύματος Άντζελο, "ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", προσκαλεί το κοινό σε  τέσσερις αυτοτελείς συνεδρίες Ηχητικού Διαλογισμού στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο Μέγαρο Σταθάτου.
Στο πλαίσιο των συνεδριών θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη παρουσίαση του ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ από τον καλλιτέχνη και στη συνέχεια υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου διαλογισμού και yoga Κundalini, Αλέξανδρο Surya Deva, οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος σε ενεργειακές ασκήσεις που θα κορυφωθούν με τον ηχητικό διαλογισμό εναρμονίζοντας ψυχή και νου με τις ηχητικές δονήσεις του gong και των κρυστάλλων χαλαζία.

- Dress code: λευκά, μαύρα ή γκρι ρούχα.
- Πετσέτα και στρώματα παρέχονται.
- Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία ή επαφή με yoga.
 
Ο 'Αγγελος Πλέσσας ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Πρόσφατα είχε εκθέσει στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη ''Σχολή Μουσικής του Ιδρύματος 'Αντζελο'', στη 2η και 3η Μπιενάλε της Αθήνας, HEAVEN (2009) και ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ (2011) αντίστοιχα και στην 3η Μπιενάλε Θεσσαλονίκης "Ο Γκρεμός και το Ρέμα". To 2011 εκθέτει ατομικά στο μουσείο Triennale Bovisa στο Μιλάνο, το 2009 παρουσίασε το ''Angelo Foundation Headquarters'' στο Jeu De Paume στο Παρίσι, σε συνεργασία με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη και ήταν ανάμεσα στους εννέα νικητές του Rhizome commission. Είναι υπότροφος του ιδρύματος Fulbright.  Τον Ιούνιο του 2012 η δουλειά του παρουσιάστηκε στο Cell Projects στο Λονδίνο. Τα έργα του 'Αγγελου Πλέσσα είναι συχνά συνυφασμένα με το διαδίκτυο. Tο 2007 ιδρύει το “Ιδρυμα 'Αντζελο”, ένα ημι-φανταστικό οργανισμό που παρουσιάζει καινούριες εννοιολογικές και σημειολογικές στρατηγικές  και διερευνά τον κοινωνικό τρόπο ζωής του διαδίκτυου και την προσαρμογή του στην πραγματικότητα μέσα από δράσεις, εγκαταστάσεις κ.α

Κόστος συμμετοχής: 20€ ανά συνεδρία
Φίλοι Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης: 15€ ανά συνεδρία
Απαραίτητη η κράτηση θέσης:
Χριστίνα Κορατζάνη, Τ: 210 7228321-3, Ε: ckoratzani@cycladic.gr, www.cycladic.gr

Δηλώσεις συμμετοχής:
στείλτε ηλεκτρονικά την αίτηση σας εδώ
ή τηλεφωνικά στο 210-7228321-3 (Χριστίνα Κορατζάνη)

 Η τελική κράτηση θέσης εξασφαλίζεται με την εξόφληση των διδάκτρων έως και την προηγούμενη ημέρα από την έναρξη κάθε προγράμματος: 
- στο Λογιστήριο του Μουσείου, Δευτέρα – Παρασκευή (εκτός Τρίτης), 10.00 – 17.00 ή
- με κατάθεση στον αριθ. λογ/μού του Ιδρύματος Νικολάου & Ντόλλης Γουλανδρή:
ALPHA BANK 11500/2002/013699 ή IBAN λογ/μού GR 95 0140 1150 1150 02002013699. Παρακαλούμε στην αιτιολογία να αναγράφετε το επώνυμο του συμμετέχοντα και τη λέξη yoga. (π.χ. Αντωνιάδη - YOGA)

Λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τo Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προσφέρει τα προγράμματα και της φετινής περιόδου σε μειωμένες τιμές. Με τη συμμετοχή σας, υποστηρίζετε τις δραστηριότητες μας!

             

Πωλητήριο
Χρήστης: [Είσοδος]
 FacebookTwitterpinterestinstagramFlirkYouTubetripadvisor